loading...
کاشت مو ، عمل بینی ، زیبایی
منتو بازدید : 40 چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

عنوان : راههای شادابی پوست با پیلینگ صورت


يک نوع تقسيم بندي براساس نوع عامل لايه برداري وجود دارد :

1-  پيلينگ شيميايي :

لايه برداري شيميايي به معني تخريب و برداشت کنترل شده لايه هايي ازپوست بواسطه ترکيبات شيميايي با هدف محو آثار باقيمانده از جوش وآکنه،بثورات جلدي، کک ومک وانواع لکه هاي پوستي است. پيلينگ بسته به عمق آن از يک روز تا دو هفته به طول مي انجامد و پساز دوره پوسته ريزي، پوستي جد يد جايگزين مي گردد.عمق پيلينگ به غلظت ماده موثره، تعداد دفعات مصرف ومدت زمانيکه روي پوست مي ماند، بستگي دارد. از اينگونه مواد مي توان به سالسيليک اسيد، اسيد لاکتيک، اسيد کربوليک (فنل) اسيد تري کلرواستيک، رزور سينول، اسيدرتينوئيک اشاره نمود .

2- پيلينگ مکانيکي يا Dermaberasion:

که طي آن به وسيله وسايل الکترومکانيکي خاصي پوست ساييده مي شود و در رفع اسکار هاي عميق تر ناشي از آکنه ها کاربرد بيشتري دارد.

3- پيلينگ ليزري :

که در سالهاي اخير صورت مي گيرد در حال حاضر از دو نوع ليزر براي لايه برداري استفاده مي شود. ليزر دي اکسيد کربن، ليزر اربيم ياگ که در اين دو نوع ليزر از خواص تبخير آب ونکروز گرمايي آنها براي لايه برداري پوست استفاده مي شود.

منبع : کاشت مو

منتو بازدید : 47 سه شنبه 28 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

عنوان : طراحی روشهای مختلف ناخن و پانچ ناخن

داشتن ناخن های زیبا برای هر خانمی از اهمیت بالایی برخوردار است و تزیین ناخن ها به مدلهای مختلفی از جمله کاشت و پانچ ناخن صورت میگیرد. زیبایی ناخن‌ها نيز داستان خودش را دارد و بسيار متنوع و پيچيده است. از كاشت ناخن، فرنچ و مانيكور پتيكور و پانچ ناخن گرفته تا لاك و استمپ ناخن. اما پانچ ناخن دست و پا نيز روش جديدي است كه امسال مورد توجه قرار گرفته است بدين صورت كه پس از سوراخ كردن ناخن، آويزي را بر روي آنها مي‌گذارند كه بسته به سليقه افراد از يك نگين كوچك تا آويزهايي به شكل قلب، ستاره و... با زنجيرهاي نازك به ناخن متصل مي‌شوند.

خانمها بيشتر از آقايان به ظاهر و زيبايي ناخن‌هاي خود اهميت مي‌دهند و پول و زمان زيادي را صرف نگهداري و زيبا نمودن ناخن‌هايشان مي‌كنندو در بسياري از موارد، ناخن‌ها نشان دهنده عادات شخصي و بهداشتي افرادند.

اما آيا همه آنهايي كه از اين وسايل استفاده مي‌كنند، از خطرات آن باخبرند؟

يک متخصص پوست و مو در خصوص دارا بودن ناخن‌هاى سالم و جذاب مى‌گويد: «شايد مهمترين نكته در خصوص سلامت ناخن زنان خانه‌دار، استفاده نكردن آنها از دستكش حين انجام كارهاى خانه و شست‌وشو باشد.

چون مواد شوينده قوى و كار با اجسام سخت، به راحتى لايه محافظ ناخن را از بين مى‌برند و موجب ترك خوردن آن مى‌شوند، پس بهترست در همه حال، حتى زمان جارو كردن، از يك دستكش محافظ استفاده شود.»

وى ادامه مى‌دهد: سعى كنيد حتماً بعد از كار با مواد كثيف، ناخنهايتان را با برس ويژه تميز كنيد. در ضمن براى جلوگيرى از شكننده شدن ناخن در زمان سوهان كشيدن، هيچگاه ناخنها را در دو جهت سوهان نكشيد. اين متخصص پوست و مو مى‌افزايد: به كودكان خود ياد بدهيد نبايد از ناخن استفاده ابزارى كرد؛ مثلاً خارج كردن منگنه از درون كاغذ صحيح نيست. چون به شدت به بافت ناخن صدمه مى‌زند.»

منبع : عمل بینی

منتو بازدید : 37 دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

عنوان : روش های ترمیم پوست و سالم بودن و زیبایی پوست

توجه به سلامت و زیبایی پوست برای اکثر افراد و به خصوص خانم ها بسیار مهم است و هر فردی باید با نکته های مربوط به سالم بودن و زیبایی پوست آشنا باشد تا بتواند از پوستی جوان و شاداب برخوردار باشد.

 اکثر خانم ها اهمیت خیلی زیادی به زیبایی پوست و صورت  خود می دهند اما بسیاری از آن ها از روش های مصنوعی و استفاده از مواد شیمیایی خسته شده اند و یا به دلیل هزینه های سنگین مواد آرایشی و بهداشتی شیمیایی توان استفاده از آن ها را ندارند
در این مقاله روش های طبیعی و کم هزینه برای زیبایی را به شما ارائه می دهیم :

ممکن است فکر کنيد براي استفاده از مرطوب کنند بسيار جوان هستيد- يا اينکه پوستتان بسيار چرب است- اما همه پوست ها به رطوبت نياز دارند.

 مرطوب کننده ها کمک مي کنند پوستتان از خشکي محفوظ بماند. مهم نيست چه نوع پوستي داريد، هر روز از مرطوب کننده استفاده کنيد. زماني که هنوز پوستتان از شستشو مرطوب است آن را به کار ببريد تا کمک کند تمام صورتتان مرطوب شود. اگر آکنه داريد يا پوستتان چرب است، مرطوب کننده اي بيابيد که ملايم و فاقد چربي باشد تا منافذ پوستتان را مسدود نکند.
قدم چهارم: ضد آفتاب بزنيد

 ممکن است مرطوب کننده شما حاوي ضدآفتاب هم باشد. اما استفاده کردن از يک ضدآفتاب جدا نيز ايده خوبي است. آفتاب در عرض 15 دقيقه مي تواند به پوستتان صدمه بزند. حتي اگر جوان باشيد ممکن است مبتلا به سرطان پوست شويد. به دنبال ضدآفتابي با فاکتور حفاظتي SPF حداقل 30 باشيد که با اشعه هاي UVA و UVB مبارزه کند. هر روز آن را استفاده کنيد، حتي اگر هوا آفتابي نباشد و يا سرد باشد. اشعه هاي آفتاب مي توانند از آب، ماسه و برف بازتاب کنند. هر 2 ساعت يک بار ضدآفتاب را تجديد کنيد.
چه وقت بايد پوستتان را بشوييد؟

منبع : کاشت مو

منتو بازدید : 49 دوشنبه 18 آبان 1394 نظرات (0)

عنوان : راه های تشخیص موی سالم و نا سالم

راه های تشخیص موی سالم از ناسالم بسیار راحت است. موی سری که سالم باشد پرپشت و زیبا به نظر میرسد ، موخوره و وز ندارد و همچنین حالتش شکننده نیست، شوره سر هم در موهای فرد دیده نمیشود. عدم سلامت موها ممکن است هشداری جدی از وجود یک بیماری در بدن باشد یا شاید میزان استفاده از سشوار و سایر وسایل برقی برای آرایش موها زیاد باشد  

وقتی که ملانین موجود در ریشه‌های مو کم می شود، دیگر به اندازه کافی قادر به تولید رنگ نیست و موها کم‌کم سفید می‌شوند، هیچ حادثه بیولوژیکی هم نمی‌تواند رنگدانه‌های مو را به یکباره از بین ببرد. حوادث تکان‌دهنده جسمی و روحی ممکن است در موهای سر تغییراتی ایجاد کنند، ولی به طور قطع این تغییرات به بزرگی سفید شدن یک‌شبه همه موها نیست. بیماری‌ها و فشارهای روحی حاد بر فرایند رشد موها اثر می‌گذارند و رشد آنها را کم یا متوقف می‌کنند و چند ماه بعد تمام تار موهایی که رشدشان متوقف شده، شروع به ریزش می‌کنند.

حال اگر ریزش موهای تیره سر بیشتر باشد، مو خاکستری‌تر به نظر می‌رسد. فقط پیری نیست که باعث سفید شدن موها می‌شود؛ برخی افراد در سنین بسیار جوانی، حتی کمتر از بیست سالگی، موهای سرشان سفید می‌شود، در حالی که در برخی دیگر حتی تا آستانه چهل سالگی نیز موهای‌شان رنگ طبیعی خود را حفظ می‌کند. این مسأله هیچ ارتباطی به سلامت یا عدم سلامتی ندارد. خاکستری شدن موها اغلب ژنتیکی است.

گاهی اوقات نیز عواملی همچون کمبود ویتامین B12، بیماری تیروئید، ضعف سیستم ایمنی، سیگار کشیدن، کم خونی و افزایش گلبول‌های سفید خون باعث سفیدی زودهنگام موها می‌شود؛ ولی در غالب موارد سفید شدن موهای سر بستگی به ژنی دارد که از والدین خود ارث برده‌ایم. در هر صورت، از نظر علمی هیچ دلیل و مدرک مشخصی مبنی بر سفید شدن یک شبه موها وجود ندارد.

اولین موی سفید معمولا در شقیقه‌ها ظاهر می‌شود و بعد به ترتیب تاج سر و نقاط دیگر را در برمی‌گیرد. اگر تار موی سفیدی روی سرتان ببینید و آن را بکنید، به جای آن حتما یک تار موی سفید دیگر رشد می‌کند. برخی گمان می‌کنند به جای آن تار دو تار می‌روید یا اینکه تار موی جدید سیاه درمی‌آید. برخی موادغذایی می‌توانند تا حدودی از سفید شدن زود هنگام موها جلوگیری کنند؛ مانند غذاهایی که حاوی منگنز، روی، آهن و مس هستند و بیشتر در سیر، پیاز، سیب، گلابی، نان جو، نخودفرنگی، قارچ، لوبیا، عدس، موز، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی یافت می‌شوند.

تاسی سر

براساس تحقیقات به عمل آمده، تقریبا ۲۰-۲۵ درصد از مردان تا سن سی سالگی دچار تاسی و ریزش و نیمی از آنها تا ۵۰ سالگی دچار کاهش بسیار زیاد موی سر می‌شوند. تاسی در مردانی که تستوسترون بیشتری در بدن آنها ترشح می‌شود، بیشتر است. اگر بدن شما کمبود آهن و پروتئین داشته باشد، طبیعی است که با ریزش شدید موی سر مواجه خواهید شد. غذاهایی که حاوی پروتئین کافی هستند، به ساخت برخی سلول‌ها از جمله سلول‌های مو کمک می‌کنند؛ در غیر این صورت موها ریزش بیشتری خواهند داشت و دیگر موهای جدید جایگزین موهای قبلی نخواهند شد. بیماری تیروئید (خصوصا کم کاری تیروئید) موجب ریزش بیشتر موها می‌شود. در صورت نرسیدن پروتئین و آهن کافی به ریشه موها، کم‌کم فاصله بین تارهای مو بیشتر شده و به حدی می‌رسد که به راحتی می‌توان پوست سر را مشاهده کرد. این مسأله از طریق کنترل و درمان بیماری قابل کنترل و جلوگیری است.

شوره سر

شوره سر یکی از بیماری‌های شایع مو است که معمولا با پوسته‌ریزی پوست سر مشخص می‌شود و گاه با خارش و قرمزی پوست سر همراه است. برخی معتقدند که وقتی پوست سر خیلی خشک می‌شود، شروع به پوسته‌پوسته شدن می‌کند؛ بنابراین با مرطوب نگاه داشتن آن، این عارضه برطرف می‌شود. علت شوره سر می‌تواند تغذیه نامناسب، نگرانی و استرس، هوای گرم و مرطوب یا سرد و خشک، پوست چرب، عرق کردن، عدم تعادل هورمون‌ها و یا عدم رعایت بهداشت و نظافت مو باشد. البته بیماری‌هایی همچون اگزما و پسوریازیس نیز می‌توانند موجب خارش و قرمز شدن کف سر و به دنبال آن شوره و پوسته‌پوسته شدن گردند. بهترین کار جهت درمان در این‌گونه موارد، استفاده از شامپوهای ضدقارچ و ضدشوره و لوسیون‌های نرم‌کننده پوست است. استفاده از شامپوهای نرم‌کننده نیز کمک زیادی به کاهش و از بین رفتن شوره ها می‌کند. به خاطر داشته باشید که برای شانه زدن موها از یک برس بسیار نرم استفاده کنید و موهای خود را وقتی که خیس هستند شانه نزنید.

کدری، شکنندگی و خشکی موها

موهای آشفته، خشک و وزوزی، شکننده‌ترند. استفاده مداوم از رنگ‌های شیمیایی به پوست سر و موها آسیب می‌رساند. وقتی که موهای خود را با کش‌های نازک بسیار سفت و محکم می‌بندید، فشار بیشتری به آنها وارد می‌آید و موجب شکنندگی آنها می‌شود. در کنار این عوامل اگر به اندازه کافی پروتئین مصرف نکنید، موهای شما استحکام و زیبایی نخواهند داشت. اسیدهای چرب، علی الخصوص مکمل روغن ماهی، کمک بسیاری به زیبا بودن، استحکام و سلامت موها می‌کنند. اگر از این مکمل ها به اندازه لازم استفاده نمی‌کنید، حتما از فردا این اسیدها را را در برنامه غذایی خود بگنجانید؛ سریعا تغییرات به وجود آمده در موهای‌تان به وجود می آید. در حالی که اگر روزانه ۱۰۰ تار موی شما می‌ریزد، هرگز مظطرب نباشید، این تعداد ریزش کاملا طبیعی است و به سرعت موهای جدید جایگزین موهای ریخته میشود.

عمل بینی و پروتز  و عمل بینی 

منتو بازدید : 48 چهارشنبه 01 مهر 1394 نظرات (0)

عنوان : آشنا شدن با پروتز و اقسام پروتز و آشنا شدن با جنس آن و جایگاه استفاده از پروتز

پروتز چیست؟                             2093 4

پروتز به معنی عضو مصنوعی است که جایگزین عضو از دست رفته می شود. این پروتزها در برخی موارد برای رفع نقص عضو مورد استفاده قرار می گیرند. مثلا کسانی که پای خود را از هر قسمتی از دست داده باشند، می توانند از این پروتزها استفاده کنند. دسته دیگر، پروتزهایی هستند که برای بهبود ظاهر و کنترل روند پیری مورد استفاده قرار می گیرد، مانند پروتزهای ناحیه گونه، چانه و…

انواع پروتز :

پروتزها بر حسب جایگاه مورد استفاده شان به ۲ دسته، پروتزهای خارجی و پروتزهای داخلی تقسیم می شود.

۱- انواع خارجی پروتزها مانند: پروتز پا، انگشت یا گوش که به شکل عضو از دست رفته ساخته شده و به کار می رود.

۲- انواع داخلی پروتز که به ۲ منظور استفاده می شود.

الف) ایجاد تقارن یا بازسازی: در مواردی که به دلایلی از جمله به دنبال تروما یا جراحی، یک برجستگی طبیعی در بخشی از صورت مانند گونه یا چانه از دست رفته باشد یا اصلاح عدم تقارن های مادرزادی.

ب) افزایش برجستگی های موجود برای زیبایی بیشتر

از گذشته های دور بشر از مواد مختلف از جمله پارافین برای افزایش برجستگی ها و زیبایی بیشتر استفاده می کرد اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی، مواد جدیدی به جامعه پزشکی معرفی شده است.

2093 15

جنس پروتز:

امروزه برای Augmentation یا افزایش برجستگی در نواحی مختلف بدن از جمله صورت، تنه و اندام ها از موادی به اصطلاح Blo Compatible یا سازگار با بدن استفاده می شود. این مواد از نظر واکنش بافتی خنثی هستند به این معنا که سیستم ایمنی بدن با آنها به عنوان جسم خارجی برخورد نکرده و در صدد دفع آنها برنمی آید.از طرفی بدن توانایی آنزیمی برای از بین بردن آنها را نداشته، در نتیجه این پروتزها اندازه، حجم و شکل خود را با گذشت زمان حفظ خواهند کرد. شایع ترین مادهای که برای ساخت پروتزهای داخلی به کار می رود، سیلیکون است البته از مواد دیگری مانند PTFE (کورتکس) ،پلیاتیلن یا مواد آکریلیک هم برای این منظور استفاده می شود که همه اینها را مواد آلوپلاستیک می نامند.

فاکتورهای انتخاب پروتز:

مهمترین فاکتور در ارزیابی قبل از جراحی برای تعیین شکل و اندازه پروتز، انجام معاینه بالینی دقیق بیمار است.جراحی که در زمینه کارگزاری پروتز فعالیت می کند باید اندازه های آنتروپومتریک افراد نرمال و نسبت های canon (در مورد صورت) را دقیقا بداند؛ سپس بر اساس ۳فاکتور، اندازه و شکل پروتز را تعیین کند:

اندازه های فعلی بیمار

قضاوت جراح پلاستیک

درخواست و علاقه بیمار


جایگاه مورد استفاده پروتزها:

در ناحیه صورت از پروتز بیشتر برای برجسته سازی چانه یا رفع گودی دو طرف چانه یا هر ۲ حالت فوق استفاده می شود و در مرتبه بعدی پروتز گونه قرار دارد؛ این موارد دارای اشکال و اندازه های متفاوتی هستند که بر اساس معیارهای بالا، شکل و اندازه مناسب انتخاب می شود.برای نواحی پیشانی، لبه فوقانی و تحتانی اوربیت، لبه تحتانی و زاویه فک تحتانی و لب هم پروتز وجود دارد. در ناحیه تنه بیشتر از پروتز به منظور برجسته سازی سینه ها استفاده می شود که ۲ شکل کروی و قطره اشکی (آناتومیکال) دارد.

در مواردی که هدف، افزایش حجم سینه باشد از نوع کروی استفاده می شود ولی در مواردی که نیاز به شکل دهی سینه هم وجود دارد، بیشتر از نوع قطره اشکی استفاده خواهد شد. در اندام ها از پروتز برای نواحی باسن و ساق پا استفاده می شود. در ناحیه باسن بر اساس ارزیابی وضعیت بیمار می توان از انواع کروی یا آناتومیکال استفاده کرد. در ناحیه ساق پا از پروتز بیشتر برای ایجاد برجستگی خلفی استفاده می شود. به تازگی پروتزهای سیلیکونی با قابلیت برش ارائه شده است که از این پروتزها برای برجسته سازی ناحیه های گونتگون می توان استفاده کرد و برحسب شکل و اندازه مورد نیاز می توان آنها را برش داد.

 عمل بینی -  عمل بینی -  عمل بینی

منتو بازدید : 48 دوشنبه 30 شهریور 1394 نظرات (0)

عارضه های اصلی و بسیار وحشتناک عمل دماغ

1ـ اصلاح نکردن انسدادهای مکانیکی در حین عمل جراحی: چنانچه قبل از عمل، بزرگی شاخک‌های بینی یا انحراف تیغه بینی وجود داشته باشد، جراح باید تلاش کند این موانع به ظاهر مختصر را هم برطرف کند. با توجه به این‌که بینی با عمل زیبایی معمولا کوچک‌تر می‌شود، چنانچه مانعی از قبل وجود داشته و انسداد هم ایجاد نکرده است را برطرف نکنیم، وقتی بینی جمع‌تر شد این مانع به ظاهر بی‌اهمیت باعث عوارض مهم و بسیار وحشتناک می‌شود.


۲ـ تورم مخاط داخل بینی:
چنانچه به دلیل سینوزیت مزمن یا آلرژی شدید مخاط داخل بینی متورم باشد، ممکن است باعث انسداد تنفسی شود.


۳ ـ چسبندگی‌های داخل بینی:اگر جراح داخل بینی را زیاد دستکاری کند، باعث زخمی‌شدن مخاط بینی می‌شود. اگر مخاط زخمی‌شده در مجاورت یکدیگر قرار گیرند هنگام ترمیم به یکدیگر می‌چسبند و راه داخل بینی را تنگ می‌کنند.


۴ ـ تنگ کردن بیش از حد سوراخ‌های بینی.

۵ ـ برداشتن بیش از اندازه از غضروف‌های نوک بینی:
این امر منجر به تنگی مدخل بینی می‌شود.

اگر جراح بینی از تجربه کافی برخوردار نباشد، علاوه بر مختل شدن عملکرد بینی، این احتمال وجود دارد که ظاهر بینی فرم مطلوب و مورد نظر را پیدا نکند و به شکل نامطلوبی درآید. این شکل‌های نامطلوب و دلایل آن عبارتند از:

غیرقرینه بودن سوراخ‌های بینی

اگر به سوراخ‌های بینی فردی که عمل نکرده بنگریم معمولا ۲ سوراخ بینی دقیقا عین هم نیستند، اما فردی که عمل می‌کند بعد از عمل انتظار دارد که سوراخ‌ها کاملا قرینه باشند. جراح طی عمل باید تلاش کند که میزان غیرقرینگی را برطرف کرده و تا آنجا که ممکن است آن را اصلاح کند.

کاهش حس بویایی

پایانه‌های اعصاب بویایی در سقف حفره داخل بینی قرار گرفته‌اند. این ناحیه طی عمل بینی معمولا دستکاری نمی‌شود، بنابراین احتمال آسیب دیدن حس بویایی بعد از عمل جراحی وجود ندارد، مگر در ۲ حالت:

حالت اول: این‌که فردی که تحت عمل جراحی قرار گرفته است از قبل مبتلا به پولیپ وسیع و منتشر بینی بوده است و همزمان با عمل زیبایی تحت عمل پولیپکتومی‌ نیز قرار گرفته باشد. با توجه به این‌که ممکن است پولیپ‌ها در قسمت نزدیک به سقف حفره بینی قرار گرفته باشند، برداشتن آنها و دستکاری آن قسمت ممکن است منجر به آسیب دیدن پایانه‌های بویایی شود. اگر فردی مبتلا به پولیپ وسیع بینی باشد، بهتر است ابتدا در یک عمل مجزا پولیپ‌ها برداشته شوند و سپس با فاصله چند ماه بعد تحت عمل زیبایی بینی قرار گیرند.

حالت دوم: اگر به دلایلی که قبلا ذکر شد فردی در اثر عمل زیبایی بینی به درجاتی دچار انسداد بینی شود به همان میزان نیز دچار کاهش حس بویایی می‌شود، زیرا برای این‌که بتوانیم بویی را حس کنیم باید مولکول‌های فرار آن ماده بتوانند از طریق بینی خود را به پایانه‌های اعصاب بویایی برسانند. چنانچه بینی مسدود باشد این مولکول‌ها قادر نیستند وارد بینی شوند تا بتوانند اعصاب بویایی را تحریک کنند.

















 عمل بینی -  کاشت مو -  عمل بینی

منتو بازدید : 51 دوشنبه 30 شهریور 1394 نظرات (0)

عنوان : علتها ریختن مو در خانمها و ترمیم یا کاشت مو برای خانمها و آشنایی با اکستنشن مو

 

علاوه بر آقایان که اکثریت انها دچار ریزش مو می شوند و به دنبال کاشت مو می باشند این پدیده برای خانم ها هم صدق میکند. ریزش مو در خانم ها ممکن است علت و علل مختلفی را در بر داشته باشد که در اینجا به مهمترین انها اشاره میکنیم:

-ریزش مو به شکل موضعی که آنرا میتوان به دو دسته مختلف تقسیم بندی کرد:

دسته اول ریزش مویی که دارای جوشگاه یا اسکار است که عبارتند از : سوختگی ، جراحات گوناگون ، لیکن پلان ، عفونت های مختلف، و ....

دسته دوم از ریزش مو دارای جوشگاه یا اسکار نمی باشند مانند الوپسیا اره اتا که کاشت مو برای این عزیزان فایده ای ندارد.

 

-ریزش مو به شکل الوپسی اندروژنتیک (طاسی ارثی)

طبق امار ها و نتایج بررسی شده 25 درصد خانم ها دچار این عارضه می باشند که با شروع یایسگی شیوع پیدا میکند. فرمت کلی این ریزش مو در خانم ها همانند ریزش مو یا همان طاسی در اقایان می باشد یعنی ریزش مو بیشتر از جلوی سر و شقیقه ها و یا حتی از طرفین شروع شده ایت که علل ان هم میتواند ژنتیک ، هورمون سن و ... باشد.

 

-ریزش مو به شکل کلی و یک دست:

نوع سوم ریزش مو در خانم ها که در اکثریت انها دیده میشود ریزش مو به شکل گسترده تر و پخش است متخصصین و کارشناسان مراکز پیوند مو بر این باورند که کاشت مو در این افراد مناسب نمیباشد و به صلاحشان نیست بهترین روش برای درمان ریزش موی این افراد ترمیم مو است ترمیم مو به روش HRT است.

افزایش طول و حجم مو را اصطلاحا" اکستنشن مو می گویند .

 

اکستنشن به چه معناست ؟

اکستنشن بدین معنا می‌باشد که شما موهای اضاقی را که هم رنگ موهای خودتان باشد به موهای شما اضافه می‌کنند .حال اکستنشن‌هایی وحود دارد که دائمی می‌باشند ، بدین معنا که موهای اضافی را به ریشه ی موی شما می‌زنند و باعث می‌شود که موهای شما نسبت به سابق پرتر نشان داده شود .

اما اکستنشن دیگری نیز وجود دارد که موقت می‌باشد ، بدین معنا که برای مثال شما می‌خواهید به یک جشن عروسی بروید ، و از کمی موهایتان ناراحت هستید به همین دلیل موهایی را که هم رنگ موهای شما باشند را به موهایتان اضافه می‌کنید تا در آن شب خاص موهایتان پرتر به نظر برسند .

 بعد از آن شب شما می‌توانید این موهایی را که اضافه کرده اید را بردارید .همیشه اکستنشن مو را شنیده بودید اما اکنون اکستنشن مژگان نیز وجود دارد .

 عمل بینی -  عمل بینی -  کاشت مو

منتو بازدید : 67 پنجشنبه 22 مرداد 1394 نظرات (0)

راه های  رفع ناهنجاری  فک و نحوه انجام جراحی آن و نتیجه این جراحی و یا عملهای زیبایی بر بهبود ظاهر صورت متقاضیان عمل
وقتی فک ها و دندان ها به خوبی با هم چفت نشوند، درست صحبت کردن یا جویدن کار دشواری می شود. بسته به این که فک بالا چقدر از فک پایین عقب تر است  یا دندان های فک بالا تا چه اندازه روی دندان های فک پایین را می پوشانند، فک های غیرهم تراز می توانند بر زیبایی کلی صورت تاثیرگذار باشند. جراحی فک به صورت ترمیمی باعث بهبود ظاهر صورت  می شود،کارکرد بهینه را تضمین می کند و ناراحتی ناشی از مشکلات فک را تسکین می دهد. عمل فک علاوه بر اینکه در بهبود ظاهر افراد مفید می باشد، به عنوان درمان نیز در بعضی مشکلات بکار می رود. وقتی  مشکلات مرتبط با فک شما متوسط یا شدید باشد و با ارتودنسی نتوان آنها را برطرف کرد، عمل فک مورد استفاده قرار می گیرد.

جراحی ارتوگناتیک (واژه یونانی ارتو به معنای مستقیم و گناتوس به مفهوم فک است) یک جراحی یک فکی یا دو فکی به منظور جابجایی موقعیت فکین می باشد. توسط جراحی ارتوگناتیک روابط صحیح دندانی فکی و هارمونی صورتی ایجاد می گردد. هنگامی که فکین به جلو یا عقب، بالا یا پایین حرکت داده شده و یا چرخانده می شوند بافت نرم صورتی چانه، گونه ها، لبها و نوک بینی نیز به تناسب جابجا می گردند. بنابراین چنانچه فکین به درستی جابجا گردند یک هارمونی بین اجزاء صورت ایجاد شده و به نیمرخی زیبا می انجامد.بیماران ۱۸ تا ۴۵ ساله بهترین کاندید برای عمل فک هستند. جراحی فک بعد از ۱۸ سالگی انجام می شود زمانیکه به طور نرمال رشد فکین متوقف می گردد. عمل فک به ندرت برای کودکان زیر ۱۸ سال صورت می گیرد. درمان آنها محدود به ارتودنسی و اصلاح رشد فکین است.مراحل درمان برای انجام عمل فک سه دسته میباشد که مرحله اول آن درمان ارتودنسی قبل از عمل فک و مرحله دوم عمل فک و مرحله سوم ارتودنسی بعد از عمل فک میباشد.

برخی ناهنجاری ها که ممکن است نیاز به عمل فک داشته باشند عبارتند از :
اپن بایت شدید (فاصله بین دندانهای بالا و پایین هنگامی که دهان بسته است)
چانه کوچک
جلو بودن فک
تنگی شدید فک بالا
ضربه به صورت یا نقایص جنینی
مشاهده لثه بیش از حد هنگام لبخند زدن
ناتوانی در رساندن لب ها به یکدیگر بدون چروک شدن


کلمات کلیدی :  کاشت مو -  عمل بینی -  عمل بینی -  کاشت مو

از جمله خدمات مرکز منتو همکاری و معرفی مراکز فعال عمل زیبایی,عمل بینی,کاشت مو و غیره در استانهای مختلف میباشد.

کاشت مو در تبریز - کاشت مو در ارومیه - کاشت مو در اردبیل - کاشت مو در اصفهان - کاشت مو در کرج - کاشت مو در ایلام - کاشت مو در بوشهر - کاشت مو در تهران -کاشت مو در شهرکرد - کاشت مو در بیرجند  - کاشت مو در مشهد - کاشت مو در بجنورد - کاشت مو در اهواز - کاشت مو در زنجان - کاشت مو درسمنان - کاشت مو در سیستان و بلوچستان - کاشت مو در شیراز - کاشت مو در قزوین - کاشت مو در قم - کاشت مو در کردستان - کاشت مو در کرمان - کاشت مو در کرمانشاه - کاشت مو در یاسوج - کاشت مو در گرگان - کاشت مو در رشت - کاشت مو در لرستان - کاشت مو در مازندران - کاشت مو در اراک - کاشت مو در بندرعباس - کاشت مو در همدان - کاشت مو در یزد 

منتو بازدید : 46 دوشنبه 19 مرداد 1394 نظرات (0)

دلایل کاشت گونه و چگونگی انجام آن و اثر گذاری کاشت گونه ویا عمل های زیبایی در زندگی و رابطه های اجتماعی اشخاص

یکی از دلایل اصلی کاشت گونه این است که با گذشت زمان و افزایش سن، عضلات صورت به تدریج توان خود را از دست می دهند و اصطلاحا شل یا افتاده می شوند.این افتادگی عضلات علاوه بر ایجاد ظاهری نا خوشایند سبب افزایش چینهای صورت نیز می گردند. به عنوان مثال شلی و افتادگی عضلات گونه ها باعث عمیق تر شدن چین کنار لبها ( بین کنار لب و کنار بینی ) می گردد یا شلی عضلات زیر چانه سبب ایجاد غبغب می شود.کاشت گونه که گاهی اوقات با عنوان برجسته کردن گونه شناخته می شود، برای بهبود ظاهر استخوان های گونه یا برجسته کردن آن استفاده می شود. مشابه سایر روش های جراحی پلاستیک، کاشت گونه می تواند باعث جوان تر شدن ظاهر یا ایجاد توازن در بین اعضای صورت شود و در مجموع جذابیت صورت شما را افزایش دهد.

افرادی که ساختار گونه آنها ضعیف است، صورت باریک یا صاف دارند، یا کسانی که زیبایی گونه خود را به خاطر  افزایش سن از دست داده اند، می توانند از مزایای حاصل از کاشت گونه بهره مند شوند. در این حالت ساده بودن عمل جراحی گونه و هزینه به نسبت کم آن می تواند این روش درمانی را به یک راهکار زیبایی برای افراد متقاضی کاشت گونه تبدیل کند. جنس پروتزها مورد استفاده در کاشت گونه اغلب از ماده ای به نام سیلیکون ساخته می شود که ضرر عمده ای برای بدن ندارد و سال ها بدون عارضه در محل باقی می ماند.

کاشت گونه را به دو طریق می توان روی استخوان انجام داد؛ از راه داخل دهان یا پلک تحتانی. کاشت گونه و یا عمل جراحی گونه گذاری با پروتز ممکن است عوارضی مانند خونریزی محل عمل، خونمردگی، جابه جایی پروتز و عفونت ایجاد کند که به غیر از عفونت معمولا بقیه موارد قابل کنترل است.در صورت عفونت نیز پروتز باید هرچه سریع تر خارج شود و در صورت لزوم چند ماه بعد دوباره عمل کاشت گونه را تکرار کرد. کاشت گونه را می توان در مرد و زن پس از هجده سالگی انجام داد، ولی به طور کلی محدوده سنی خاصی ندارد.

کلمات کلیدی :  عمل بینی  -  کاشت مو  -  کاشت مو

 

از جمله خدمات مرکز منتو همکاری و معرفی مراکز فعال عمل زیبایی,عمل بینی,کاشت مو و غیره در استانهای مختلف میباشد.

عمل بینی در تبریز - عمل بینی در ارومیه - عمل بینی در اردبیل - عمل بینی در اصفهان - عمل بینی در کرج - عمل بینی در ایلام - عمل بینی در بوشهر - عمل بینی در تهران - عمل بینی در شهرکرد - عمل بینی در بیرجند  - عمل بینی در مشهد - عمل بینی در بجنورد - عمل بینی در اهواز - عمل بینی در زنجان - عمل بینی درسمنان - عمل بینی در سیستان و بلوچستان - عمل بینی در شیراز - عمل بینی در قزوین - عمل بینی در قم - عمل بینی در کردستان - عمل بینی در کرمان - عمل بینی در کرمانشاه - عمل بینی در یاسوج - عمل بینی در گرگان - عمل بینی در رشت - عمل بینی در لرستان - عمل بینی در مازندران - عمل بینی در اراک - عمل بینی در بندرعباس - عمل بینی در همدان - عمل بینی در یزد

منتو بازدید : 44 شنبه 17 مرداد 1394 نظرات (0)

در سال 1959 یک درماتولوژیست امریکایی اولین ترمیم مو بوسیله پانچ را در ریزش مردانه انجام داد و از این زمان به بعد جراحی های پیوند مو برای ترمیم طاسی مردانه مطرح شد و اورینتریچ بعنوان پدر پیوند مو ملقب شد.تا سالها بعد از تکنیک اورینتریچ کاشت مو توسط 40 تا 100 گرافت 4 میلی متری انجام می شد.در سال 1970 گرافت های کوچکتر 2 میلیمتری استفاده شد.در سال 1983 دکتر کرلس اوبل از برزیل جلسات بزرگ عمل،با کاشت 1000 گرافت کوچک را معرفی کرد.در سال 1994 دکتر ویلیام راسمن از کالیفرنیا کاشت 3600 گرافت را در یک جلسه گزارش کرد.استفاده از میکروسکوپ برای تقسیم گرافتها در سال 1987 بوسیله دکتر باب لیمر مطرح شد.کاشت مو بر خلاف  کاشت گونه و باقی عملهای زیبایی عملی مهم میباشد که در زندگی شخصی افراد و روابط اجتماعی تاثیر مستقیم دارد.

کاشت مو به تکنیک جراحی گفته می‌شود که در آن ریشه‌های مو، تک تک از ناحیه اهدا کننده به منظور پیوند مو به ناحیه در حال ریزش و یا خالی از مو برده می‌شوند. از این روش بیشتر برای درمان ریزش موی مردانه استفاده می‌شود و طی آن ریشه‌هایی که به صورت ژنتیکی در مقابل ریزش مقاوم هستند به ناحیه طاس برده می‌شوند. بعلاوه از این روش برای بازسازی ابرو، مژه، محاسن، موهای سینه و ناحیه تناسلی و پوشاندن محل زخمهای ناشی از تصادف و یا جراحی مانند کشیدن پوست و کاشت موی قبلی استفاده می‌شود. کاشت مو با پیوند پوست متفاوت است.در هر پیاز مو ۱ تا ۴ رشته مو رشد می‌کند. امروزه در پیشرفته ترین روشهای کاشت مو، پیاز مو را دست نخورده انتقال می‌دهند. نتیجه این کار ظاهر طبیعی تر موهای کاشته شده‌است. این روش کاشت Follicular Unit Transplantation مو و یا بصورت کوتاه شده FUT نامیده می‌شود. موهای اهدایی جهت پیوند مو به دو روش کاملاً متفاوت جمع آوری می‌شوند.تاریخچه استفاده از بخش‎هایی از پوست سر که در آن بافتی از پوست سر به همراه منبع اصلی تولید خونش به یک منطقه طاس کاشته شود، به قرن 19 بر می‎گردد. استفاده از تکنیک‎های کاشت موی مدرن به دهه 30 میلادی در ژاپن بر می‎گردد که آن موقع جراحان از گرافت‎های کوچک و حتی "گرافت‎های واحد فولیکولی" برای جایگزین کردن مناطق آسیب دیده ابرو یا مژگان، ولی نه در رابطه با برطرف سازی طاسی، استفاده می‎کردند. در آن زمان تلاش‎های آن‎ها مورد توجه گسترده‎ای قرار نگرفت، و آسیب‎های جنگ جهانی دوم به کشورآن‎ها پیشرفت‎های آن‎ها را در زمینه کاشت و پیوند مو تا دو دهه دیگر مخفی نگه داشت. در اواخر دهه 50 بود که عصر مدرن کاشت مو در جهان غرب شروع شد، زمانی که یک متخصص پوست نیویورکی به اسم نرمن ارنریش ((Norman Orentreichبا استفاده از بکارگیری گرافت‎های آزاد دهنده در بیماران دارای الگوی طاسی مردانه شروع به آزمایش کرد.

 علل شایع ریزش مو شامل :

- استرس

- بیماریهایی نظیر کم خونی ، کم بود مواد معدنی

عدم تعادل هورمونی،نظیر بیماریهای تیروئید و سندروم تخمدان پلی سیستسیک -

- تغذیه نامناسب

- ریزش مو موقتی در اثر آسیب های ناشی از رنگ کردن ،دکلره کردن ،فر کردن و صاف کردن به روشهای غلط

کلمات کلیدی : عمل بینی  - کاشت مو  - عمل بینی

تعداد صفحات : 7

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 70
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 5
  • باردید دیروز : 43
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 248
  • بازدید ماه : 420
  • بازدید سال : 859
  • بازدید کلی : 9,732